Nis

Okulumuzda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Öğrencilerimizle birlikte coşku ve mutlulukla kutlanmıştır.  YAŞASIN 23 NİSAN

Nis

Mrt

Psikolojik sağlamlık, olumlu baş etmenin sonuçları olan uyum (adaptation) ve yeterlik (competence) gibi olumlu gelişme, geleceğe yönelme ve umut ile ilgilidir.” altında olumlu ve beklenmedik başarılar kazanma ve sıra dışı koşul ve durumlara uyum sağlama becerisi” olarak tanımlamaktadırlar.

Ara

Okulumuzun öğrencilere yaklaşım biçimi olan yaparak yaşayarak öğrenme stiline bağlı olarak öğrenciler tarafından yapılan çalışmalar.

Kas

Birleşmiş Milletler Genel Kurulu 20 Kasım 1959 yılında Çocuk Hakları Bildirgesi ‘ni, ayrıca 20 Kasım 1989’da Çocuk Haklarına Dair Sözleşme’yi kabul etmiştir. “Çocuk Hakları Günü” 1990 yılından bu yana kutlamaktadır.

Çocuk Haklarına dair Sözleşme’nin temel ilkeleri toplumda çocuklar arasında ayrım gözetmeme, yaşama ve gelişimleri için uygun çevrenin sağlanması ve her durumda çocuğun yüksek yararının korunmasıdır.

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı